Unde gasesti cea mai buna masina de taiat gresie si faianta

masini taiat gresite faianta

Cauti scule profesionale din categoria de abrazivi si echipamente asociate? Ai putea merge la sigur cautand online la un distribuitor autorizat Norton Clipper, asa cum este magazinul online http://www.sculesiabrazivi.ro. De la masini de taiat beton si asfalt pana la echipamente de taiat piatra si zidarie, de la masini de carotat pana la masini sape elicopterizate, gasesti de toate in acest e-shop care asigura livrare rapida nu doar in Bucuresti si in imprejurimi, ci in intreaga tara, in cele mai bune conditii de pret si calitate.

Ai parte de servicii ireprosabile, chiar si de consultanta la cerere, caci echipa de vanzari are experienta relevanta si cunoaste perfect gama de produse Norton Clipper. Sunt promovate echipamentele de ultima generatie, produsele care sunt exponent al cercetarii de ultima ora, al productiei dupa la cel mai inalt nivel calitate / pret gratie zecilor de ani de experienta inglobate acum de brandul mai sus amintit.

Masini de taiat gresie de faianta gasesti pe toate segmentele de pret, in functie de performanta necesara. Oricare echipament este insa de maxima precizie pentru lucrurile carora le este destinat. Astfel de produse sunt utilizate la scara larga pentru taiat gresie si faianta de diverse tipuri. Cel mai accesibil produs este masina de taiat gresie si faianta Norton Clipper TT 180 BM. Caracteristici principal: tensiune alimentare – 230 v, putere – 550W, greutate – 11 kg, masa reglabila 0-45 grade cu dimensiuni masa 395 x 385 mm. Produsul are inclusa o lama cu diametru de 180 mm de tip Classic Ceram.

Livrata in geanta din plastic rezistent, usor de transportat, masina de taiat gresie si faianta Norton Clipper TT 180 BM este perfecta pentru numeroase lucrari, fiind inclusiv usor de curatat si intretinut. Cei care cauta un disc asociat produsului mai sus mentionat trebuie sa aleaga discul de placi ceramice Classic Ceramic H7 180×25.4/22.23 de la Norton Clipper, accesoriu ce poate fi comandat de asemenea online pe sculesiabrazivi.ro.

Tot in categoria de masini de taiat gresite si faianta, foarte apreciat pentru performanta sa este modelul Norton Clipper – TR 202. Aceasta masina de taiat gresite si faianta are putere mai mare, de 900W, viteza maxima 2950 rpm, lungime maxima de taiere 650mm si o greutate totala de 35 kg, inclusiv masa cu dimensiuni 810 x 470 mm. La capitolul beneficii, putem mentiona cap reglabil., picioare rabatabile si roti de transport, tava de apa demontabila cu dop de scurgere, cadru metalic robust, ghidaj de taiere cu blocare, rapid si precis, materiale ultra rezistente, usurinta in folosire, precizie remarcabila.

Toate produsele de pe website sunt livrate din stocul propriu sau al furnizorului, in cel mai scurt timp. In Bucuresti si judetul Ilfov, transportul masinilor de debitat si punerea in functiune a acestora se realizeaza gratuit. In cazul comenzilor online in general, taxa de transport se calculeaza in functie de distanta, greutatea si volumul coletelor, fiind comunicata in mod onest.