La plimbare prin Bucuresti… cu bicicleta

bicicleta

Imi place sa ma plimb cu bicicleta, fie ca am treaba, fie ca nu am. Adica uneori este cu un scop anume (sa ajung din punctul A in punctul B si inapoi, pentru a rezolva ceva), in alte cazuri este pur si simplu pentru relaxare, placere, sport, miscare. In Bucuresti, ai o multime de locuri prin care te poti plimba. Din pacate nu exista atat de multe piste de biciclete pe cat ar fi de dorit si unele sunt chiar ocupate abuziv de masini parcate sau de alte piedici… insa incercam sa privim partea buna, nu-i asa? 🙂

Cel mai frumos este sa te plimbi cu bicicleta prin parcuri. La capitolul acesta, se poate spune ca a noastra Capitala sta destul de bine. Parcul Herastrau este locul ideal pentru plimbare cu bicicleta, poti ocoli lacul in felul acesta. Poti de asemenea sa te plimbi prin Parcul Cismigiu sau prin Parcul Tineretului. Mai sunt si alte parcuri pe unde poti sa mergi cu bicicleta, prin cartiere, parcuri destul de placute de asemenea.

Daca esti turist si nu ai bicicleta, poti cauta o bicicleta de inchiriat. Exista mai multe solutii disponibile in Bucuresti, trebuie sa o cauti pe cea mai buna pentru tine. Inchirieri biciclete Bucuresti gasesti la preturi bune mai ales daca inchiriezi pentru mai multe zile. Ai bicicleta cu tine, o parchezi la hotel daca e nevoie. Daca ai inchiriat un apartament in regim hotelier, o iei cu tine in interior. Cert este ca o ai la dispozitia ta tot timpul. Si nu te vei plimba numai prin parcuri, ci peste tot pe unde doresti. Ajungi in punctele turistice importante, dar in acelasi timp poti ajunge cu bicicleta acolo unde ai nevoie pentru a-ti rezolva anumite treburi. Astazi, cele mai multe cladiri de birouri si magazine, precum si alte spatii importante au amenajate spatii pentru parcarea bicicletelor in siguranta.

Cu servicii de bike rent, te bucuri de mobilitate in Bucuresti. In conditiile in care orasul este extrem de aglomerat, cu trafic haotic, aceasta este cea mai buna solutie de miscare rapida si placuta. Daca esti in oras doar in interes turistic, vei avea ocazia sa vezi mai multe obiective intr-un timp scurt. Daca ai venit cu afaceri, te vei deplasa mai placut in zonele centrale si semi-centrale. Pentru deplasari lungi, o idee ar fi sa inchiriezi mai degraba o bicicleta electrica. Ai flexibilitate 100% si te bucuri cu adevarat de ceea ce poate sa-ti ofere Bucurestiul.

Daca vei cauta online, vei afla ca poti gasi si tururi cu ghid pe bicicleta. Bucurestiul este inca in urma la acest capitol fata de alte capitale europene, dar trendul este clar. Oamenii isi doresc eficienta in miscare, iar bicicleta este un mijloc de transport ecologic, rapid, placut, care permite mobilitate maxima chiar si in zone aglomerate.