Ce amintiri le poti lasa invitatilor la nunta sau botez

marturii

Petrecerile de nunta si de botez sunt cu siguranta cele mai populare evenimente ample de familie. De obicei, toate rudele (chiar si cele ceva mai indepartate) si toti prietenii cat de cat apropiati (ba chiar si colegi de munca) participa la astfel de evenimente de celebrare a unor momente importante de viata. Cum sa faci ca invitatii nu doar sa se simta bine, ci sa si ramana cu amintiri in mod concret?

Desigur, cele mai pretioase amintiri sunt cele create de eveniment in sine. Astfel, ai grija mare la organizare, indiferent daca este nunta sau botez. Asigura-te ca ai ales o locatie excelenta, ca muzica este pe gustul tuturor, ca ai mancare foarte buna si ca partea de divertisment este prezenta in program. Conteaza fiecare detaliu. Este bine sa cauti sa provoci surprize, sa iti surprinzi oaspetii in mod placut, ca la un spectacol. Pana la urma, la nuntile romanesti invitatii chiar asigura un cadou financiar de obicei, deci este ca si cum ar plati un bilet de acces la un eveniment…

Insa vrei sa le oferi invitatilor si amintiri materiale, fizice, pe care le pot pastra la modul concret. Cea mai simpla metoda – fotografiile si filmarile. Ai grija sa colaborezi cu profesionisti la acest capitol, sa ai fotografi si cameramani gata sa surprinda toate momentele importante de la nunta sau botez, in cel mai frumos mod cu putinta. Invitatii se vor bucura daca le trimiti un DVD dupa nunta cu selectii video si fotografii sau daca le printezi anumite fotografii. Va fi un cadou neasteptat!

Alege online marturii evenimente

Nu uita de clasicele marturii pentru evenimente, care se ofera invitatilor la nunta sau botez. De fapt, acestea pot fi mai mult sau mai putin clasice… Exista in prezent o multime de modele de marturii de nunta si marturii de botez, unele amuzante, altele sentimentale, dar toate foarte creative. Alege marturii in functie de preferintele tale, dar si de tema evenimentului. Marturiile pot fi asezate in cutiute speciale sau pot fi de tip breloc. Astfel de produse, comandate online, nu sunt deloc scumpe. Gasesti sa comanzi pe bucata sau chiar la set, economisind multi bani. De preferat, comanda marturii online si vei plati mai putin decat daca vei cumpara astfel de articole din magazine offline.

Marturiile de nunta sau botez se pun de regula pe mesele invitatilor la petrecere. In anumite cazuri, daca evenimentul este unul iesit din tipare, se pot oferi marturiile la finalul evenimentului sau intr-un alt moment. Unii aleg sa ofere marturii de nunta direct la cununia civila, daca nu se organizeaza si o petrecere clasica de nunta in perioada imediat urmatoare. Nu uita sa te gandesti din timp la astfel de detalii pentru a avea suficienta vreme sa comenzi produsele dorite si sa le primesti prin curier la adresa ta. Cu amintiri in minte si cu amintiri fizice la pachet, invitatii vor ramane cu o impresie foarte buna dupa eveniment, pe termen lung. Iar tu te vei bucura si mai mult atunci cand stii ca evenimentul tau a fost unul cu adevarat memo

Be the first to comment on "Ce amintiri le poti lasa invitatilor la nunta sau botez"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*