Curatenie in spatii de birouri cu echipa Winscope

IMG_20190330_205229

Daca ai o firma ce detine, prin natura activitatii sale, spatii de birouri, atunci sigur ai nevoie in mod regulat de… curatenie. Totul depinde si de dimensiunea spatiilor si de modul in care sunt utilizate, insa cel mai probabil trebuie sa apelezi la cel putin o persoana care sa se ocupe in mod dedicat de acest aspect, din cand in cand. Desigur, poti responsabiliza personalul tau sa aiba grija sa intretina curatenia, insa nu poti / nu este bine sa pui in sarcina angajatilor tai (ce au in fisa postului munca de tip office / vanzari) in mod direct partea de curatare a spatiilor… Prin spatii, de referim atat la zona de birouri, cat si la toalete, bucatarie, sali de conferinte sau intalniri si alte spatii comune. O asemenea abordare (personalul face curatenia) nu este tocmai legala si nu este deloc o solutie buna: oamenii vor fi nemultumiti, frustrati, vor irosi timp pentru munca necalificata (desi ii platesti pentru munca „mai scumpa”) si, in plus, cel mai probabil nici vor realiza curatenia la standardul pe care il doresti…

Eviti multe probleme prin alocarea unui personal specializat in curatenie de birouri, curatenie spatii comerciale etc. Cel mai probabil nu este rentabil sa angajezi personal pentru astfel de curatenie de intretinere. Mult mai bine este sa apelezi la o firma de curatenie din Bucuresti, Ilfov sau din alt oras (in functie de locatia spatiilor). Compania specializata in servicii profesionale de curatenie birouri va trimite conform planificarii cu tine personal specializat, dotat corespunzator (imbracaminte adecvata, echipamente si accesorii de curatenie, detergenti profesionali de curatenie). Scapi si de griji precum protectia muncii, plata asigurarilor de sanatate si a altor taxe si impozite pe munca, concedii de odihna si medicale… Pur si simplu platesti o taxa fixa pe baza de abonament lunar, in functie de nevoile tale. Mai departe, cand apar nevoi speciale, oricand poti solicita modificari punctuale, de moment sau pe termen lung. Ai solutii flexibile si pastrezi costurile sub control. Curatenia va fi mereu impecabila.

O varianta excelenta este colaborarea cu echipa Winscope Facility & Management, cu multe recomandari online pentru curatenie in Bucuresti – Ilfov in orice fel de spatii, de la birouri pana la spatii industriale si spatii rezidentiale (apartamente, case – vile). Pe winscope.ro pot fi gasite informatii complete despre serviciile de curatenie prestate. La partea de curatenie de intretinere, iata doar cateva exemple de servicii incluse in pachet: aerisirea interioarelor, aspirarea si stergerea prafului, indepartarea eventualelor panze de paianjen, curatarea mobilierului la exterior, curatarea echipamentelor de birou la exterior, curatarea usilor, curatarea electrocasnicelor la exterior, curatarea si igienizarea suprafetelor ceramice din baie si bucatarie, curatarea si igienizarea vasului de WC, chiuvetei, cazii sau cabinei de dus, aspirarea tapiteriei canapelelor, scaunelor, fotoliilor, debarasarea gunoiului menajer, schimbarea sacilor menajeri si depozitarea acestuia in spatiile special amenajate.

Be the first to comment on "Curatenie in spatii de birouri cu echipa Winscope"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*