Zgomote ciudate din pereti

deratizare

Ceea ce va povestesc acum, a oripilat o buna parte din pretenii mei spunand ca fraza “ Zgomote ciudate din pereti “, pe care o foloseam des, putea fi folosita chiar si de Quentin Tarantino.

De mai bine de 6 luni, am suprtat zgomotele ciudate pe care peretii mei le faceau in toiul noptii. Zgomotul unei gheare ascutite ma trezea mereu in toiul noptii si ma strangeam in pat pana cand adormeam de frica. Dar, intr-o noapte, nu am mai suportat si am refuzat sa mai fiu speriat in prorpia locuinta chiar de catre peretii mei. M-am ridicat din pat atunci cand zgomotul a inceput sa persiste, iar pe masura ce ma apropiam de camera de oaspeti sunetul se intensifica. Atunci mi-am facut curaj si am plonjat prin usa, aprinzand becul inca de cand eram jumatate intrat in camera. Atunci, spre surprinderea mea, am gasit foarte multi soareci care misunau in camera si multi se refugiau intr-o gaura facuta in perete.

Atunci, mi-am dat seama ca nu am de-a face cu un poltergeist, ci cu ceva mult mai rau. Am cautat pe internet o firma care sa se ocupe cu servicii de deratizare si am gasit site-ul celor de la Compania DDD.

Firma de deratizare DDD este cunoscuta in domeniu si ofera o gama varita de servicii pentru dezinfectare, dezinsectie si deratizre. Tot pe site-ul lor, am fost pus in tema cu lista de preturi servicii deratizare, care variaza in functie de gravitate si de spatiul infestat.

Cand am sunat, le-am dat toate detaiile legate de infestatia cu soareci precum si adresa mea. Acestia mi-au zis ca, in mod normal, ar fi durat inca 3 sau 4 zile, dar, avand in vedere gravitatea problemei, vor trimite, in maxim 48 de ore, o echipa pentru a remedia situatia.

Comania DDD s-a tinut de cuvant si mi-a trimis o echipa de specialisti, care au deratizat o buna parte din casa folosind metoda chimica. Mi s-a spus ca nu folosesc foarte des aceasta metoda, insa la mine se ajunsese la un adevarat focar.

De cand am apelat la DDD, nu am mai avut niciun fel de problema si nici mustele numai intra in casa!

Be the first to comment on "Zgomote ciudate din pereti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*