Secretul unui gazon perfect

iarba

Pentru a avea un gazon de invidiat, este esential ca acesta sa fie tuns, cel putin odata pe saptamana. Tunderea gazonului va duce la uniformizarea lui facand-ul sa arate precum valurile apei.

Este, intradevar, o priveliste frumoasa dar tunderea gazonului, fara uneltele adecvate, poate fi o povara. Eu am apelat la Magazinul-de-piese pentru a achizitiona o masina de tuns iarba.

Pe site-ul magazinului sunt numeroase produse din categoria de masini de tuns iarba in functie de bugetul fiecaruia.

Am ales o masina de tuns, Texas Razor 4610, deoarece are un motor in 4 timpi care este mult mai puternic decat unul electric. Modelul motorului instalat pe Texas Razor 4610 este un Power TG470 de 139 cmc.

Masina de tuns functioneaza pe baza combustibilului tip benzina, iar pornirea se face la sfoara. Aceasta masina de tuns iarba este la fel de impresionanta precum un autoturism, deoarece detine multe optiuni pe care o masina standard nu le-ar avea.

De exemplu,se poate regla inaltimea manerului, inaltimea de taiere, capacitatea de colectare este de 65 de litri iar masina are 6 trepte de reglare a inaltimii de taiere.

Greutatea acestei masini este de 30 de kg dar asta dar, totusi, este foarte usor de manevrat. De asemenea, Magazinul-de-piese ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs.

Fata de alte modele de masini de tuns pe care le-am folosit in trecut, aceasta este mult mai rapida si eficienta in taierea ierbii. Nu se inpotmoleste datorita motorului mult mai puternic si se curata foarte usor.

Taierea gazonului face parte din activitatile mele preferate de cand am achizitonat modelul Texas Razor 4610. Inainte, sotia obisnuia sa se roage de mine ca sal tai iar acum nu mai am rabdare pana creste iarba la loc.

Rcomand Magazinul-de-piese.com pentru produsele sale de calitate superioara, la preturi cu adevart exceptionale.

Be the first to comment on "Secretul unui gazon perfect"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*