Cum sa faci bani de acasa, cat mai simplu

monede

Bani fara munca „normala” – iata o dorinta cu foarte mare popularitate in randul oamenilor… mai degraba un vis pentru cei mai multi, dar o realitate pentru unele persoane (putine). Cum se poate sa faci bani de acasa, cat mai simplu? Este placut sa nu ai un loc de munca obisnuit, sa nu ai rutina trezirii devreme sau stresul muncii pana tarziu… Dar cum faci asa ceva? Pe de o parte, munca pe cont propriu poate sa se refere la o activitate de tip freelancer, insa atunci tot un gen de munca obisnuita este, doar ca esti propriul sef si lucrezi de acasa, pentru diversi clienti.

Insa interesant este sa ai o activitate din care sa faci bani de acasa, fara a munci in mod conventional. Aici ajungem la partea de investitii, dar nu formule piramidale si inselatoare, ci investitii in adevaratul sens al cuvantului. Putem spune de fapt „tranzactionare”. Asadar, actiuni, CFD-uri, criptomonede… Ati auzit de bursa, de Forex, dar sigur mai nou ati auzit de mirajul reprezentat de bitcoin. Chiar daca ati auzit destul de recent de aceasta criptomoneda, trebuie sa stiti ca ea exista de 9 ani, timp in care a crescut fabulos.

Cum se face investitia in criptomonede? Se incepe cu o platforma specializata, unde se poate cumpara (si ulterior vinde) bitcoin sau alta moneda de acest tip (caci exista foarte multe monede, dupa „moda” bitcoin). Puteti gasi informatii pe CryptoCoin, o platforma ce merita atentie, care permite plati direct cu cardul. Oricand se poate trece de la o moneda la alta. Daca vrei inapoi banii in valute conventionale (euro, dolari, lei…), o poti face de asemenea. Trebuie sa iei in calcul comisioanele de schimbare, diferentele de pret.

Valorile se schimba aproape permanent, deci daca vrei sa faci speculatii, trebuie sa aloci ceva timp si atentie acestei activitati. Nu uita insa ca poti utiliza criptomonede si direct pentru plati, inclusiv catre tot mai multi comercianti din Romania. Trendul se va contura probabil in viitor si mai puternic, deci vom putea cumpara tot mai multe lucruri – offline si online – platind direct cu astfel de criptomonede.

Be the first to comment on "Cum sa faci bani de acasa, cat mai simplu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*