Huse de la Accesorio.ro

huse

Aveam un telefon vechi, pe care il cumparasem de la cineva, insa nu mai functiona atat de bine, iar fratele meu vazand asta, s-a hotarat sa imi faca cadou un smarthone. Nu pot sa descriu in cuvinte fericirea care se afla pe chipul meu, in momentul respectiv. Nu vreau sa mai repet aceeasi greseala ca la inceput, adica sa imi tin telefonul neprotejat, fara husa. Asa ca, dupa ce am primit telefonul, imediat am intrat pe Accesorio.ro si am comandat una dintre multimile de huse pe care le au disponibile pe site, bineinteles, speciala pentru modelul smarthone-ului meu. Sunt huse simple, din gel sau silicon, de diferite marimi si culori, care protejeaza atat carcasa din spate a telefonului, cat si lateralele acestuia, sau huse tip toc, care se inchid in lateral ca o carte, sau in jos, avand inchideri speciale, care nu permit intrarea altor obiecte intre clapeta si ecran.
O husa este foarte importanta pentru telefon, pentru ca il protejeaza impotriva cazaturilor si zgarieturilor, dar in special este importanta pentru utilizatori, pentru ca oferim atatia bani pentru telefoane, in general si in caz ca se sparge telefonul, din greseala, acei bani s-au dus pe nimic si trebuie sa investim altii, intr-un nou smarthone. Asa ca, cea mai simpla si economa varianta, este cu siguranta husa, iar la preturile incontestabil de bune pe care le gasim la accesorio, ar fi si pacat sa nu alegem una dintre zecile de modele de huse, puse la dispozitia noastra.
In cazul tocurilor, exista aplicatii dedicate, ce folosesc senzorii telefonului si ecranul in asa fel incat afisajul sa fie special modificat pentru acestea. Tocul, se poate aseza ca un stand, iar utilizatorul, poate privi un film, sau a citi ceva, fara a mai fi nevoit sa tina telefonul in mana. Cea mai buna alegere pe care o poti face pentru telefonul tau, este cu siguranta o husa special creata pentru el.

Be the first to comment on "Huse de la Accesorio.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*