Xonix Crossfit XCR – Ceas barbatesc

ceas mania

Noua colectie a brandului Xonix este intitulata Crossfit si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Xonix Crossfit XCR-MV008.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine stilului sport, iar brandul Xonix nu ezita sa foloseasca doar cea mai calitativa si inovativa tehnologie in acest sens.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce apartin stilului sport.

Forma carcasei este rotunda si are culoarea neagra, cadranul acestui ceas este compusa dintr-un mix cromatic intre culorile negru si auriu. Materialul din care este compus cadranul este plastic, iar display-ul ceasului este unul digital. Geamul ceasului este construit din plexiglas, materiale ce sunt protejate UV, materiale ce rezista un timp indelungat la factori de mediu abrazivi.
Ceasul este prevazut cu ecran digital, ceasul mai este dotat cu abilitati antistatice si antisoc, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, grosimea are 17 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este una de invidiat, datorita beneficiilor si a resistentei de care acest tip de mecanism da dovada.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, sport, un accesoriu iperfect pentru persoanele cu un temperament atletic.

Bratara ceasului Xonix Crossfit XCR-MV008 este compusa din materialul silicon, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, culoarea bratarii este neagra, iar ceasul mai este dotat si cu afisaj data, alarma, temporizator, afisaj ora, afisaj minute, afisaj secunde, afisaj ziua saptamanii si afisaj luna.

Be the first to comment on "Xonix Crossfit XCR – Ceas barbatesc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*