Racoreste birourile cu Climatico

aer conditionat

Temperatura din birourile tale este una foarte importanta pentru ca influenteaza foarte mult eficienta angajatilor tai. Mai mult decat atat ei vor veni cu drag la birou si vor trece mai usor peste caldura de afara. Mai mult decat atat vei creea un mediu mult mai placut atat pentru tine si angajatii tai, cat si pentru clientii tai. Pentru ca nimanui nu ii place sa stea intr-un spatiu unde ar transpira in continuu, dar sa mai si munceasca.

Va spun ca este foarte, dar foarte important sa ai cel putin un aparat de aer conditionat in birou. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stiti atunci cand vreti sa achizitionati un aparat de aer conditionat este ca el trebuie sa se potriveasca perfect cu spatiul in care va functiona. Nu ma refer la design-ul lui, desi au apartut tot felul de modele foarte atragatoare, ci ma refer la faptul ca fiecare model de aer conditionat functioneaza la o capacitate care trebuie sa se potriveasca cu dimensiunea spatiului in care va trebui sa functioneze.

Spre exemplu, pentru spatiile mai mari de 30 – 50 de metri patrati trebuie sa cumparati musai un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 18.000 btu pentru a putea face fata si pentru a putea raci spatiul asa cum trebuie. Daca biroul pe care il detineti are spatii mai mari puteti opta pentru mai multe sisteme de aer conditionat cele de tip Multi Split. Acest sistem presupune mai multe unitati interioare si o singura unitate exterioara, dar acest tip nu este neaparat mai ieftin decat mai multe sisteme Split – adica o singura unitate interioara si una exterioara.

Daca alegi sa optezi pentru un sistem de aer conditionat de la Climatico beneficiezi de livrare rapida, montaj autorizat, dar si suport tehnic si consiliere. Mai mult decat atat cei de la Climatico au o gama variata de produse la preturi extraordinar de bune. Iar raportul calitate – pret este exceptional.

Be the first to comment on "Racoreste birourile cu Climatico"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*