Ingrijirea danturii

dinte

Ar trebui ca de mici sa va preocupati de dantura voastra. Un zambet curat si frumos, precum si o dantura sanatoasa trebuie sa fie fie un lucru de care sa tineti cont de fiecare data. Ingrijirea danturii este ceva ce trebuie sa aveti in vedere pentru a nu aparea probleme. Este indicat sa mergeti periodic la o clinica de stomatologie pentru ca aici va veti putea trata eventualele probleme, dar veti putea si preveni aparitia unora. Daca mergeti periodic la dentist, acesta va va consulta sau cateodata vi se va recomanda sa va faceti un detartraj sau o alta interventie. Un medic stomatolog va va spune daca veti avea nevoie de un aparat dentar.

Pentru cele mai bune rezultate este recomandat un aparat dentar fix. Imaginea pe care o persoana o afiseaza in ziua de azi este foarte importanta, de aceea este foarte important ca aspectul sa fie unul cat mai placut. Tratamentele ortodontice cu aparate dentare fixe sutn considerate a fi cele mai eficiente si mai cunoscute pentru indreptarea dintilor. Ele vor fi adaptate nevoilor voastre, fiind ancorate pe suprafata exterioara a dintilor. Printre obiectivele unui aparat dentar se numara miscarea si indepartarea radacinilor, repozitionarea individuala a fiecarui dinte, corectarea unor diferite tipuri de malocluzii, dar si remodelarea si extinderea arcadelor, precum si miscarea fizica a dintilor in directia dorita.

Daca sunteti un adult si va confruntati cu probleme foarte grave de aliniere dentara, atunci ar fi o idee foarte buna sa alegeti un aparat dentar. De asemenea, aparatul dentar este indicat si celor mici, incepand de la 10-12 ani, cu dantura permanenta. Este mult mai bine ca aceste probleme sa se rezolve la varsta de 10-12 ani, decat la 25-30 de ani, de aceea un aparat dentar pentru cel mic poate fi o idee foarte buna, in special daca acesta se confrunta cu probleme. O clinica precum Cris Smile va ofera si alte servicii pe care le veti considera a fi foarte utile, aceste servicii adaptandu-se in functie de nevoile pe care le veti avea. Nu uitati ca mersul regulat la stomatolog va poate feri de niste probleme mai mari.

Be the first to comment on "Ingrijirea danturii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*