Ce trebuie sa stim despre prosoapele noastre de baie

prosoape

Prosoapele de baie necesita dupa parerea mea o atentie deosebita, deoarece ele sunt intens utilizate de fiecare persoana in igiena si rutina noastra zilnica.

Desi avem pretentia ca atunci cand iesim din dus sa ne invelim intr-un prosop de calitate care sa poata absorbi imediat apa de pe noi si in acelasi timp sa fie moale si catifelat, nu facem nimic in sensul acesta pentru a beneficia de un astfel de prosop.

Tot ce trebuie sa facem este sa le acordam putina atentie si sa invatam cateva lucruri esentiale despre prosoape despre ce material ar trebui sa fie intr-un prosop de calitate si de ce sa alegem acel prosop.

In primul rand trebuie sa stim ca cel mai bun material pentru prosoape la fel ca si in cazul unei lenjerii de pat este bumbacul, intotdeauna sa mergem pe mana acestui material natural si non alergic totodata.

De asemenea trebuie sa fim atenti si la densitatea materialului, la cat de greu sau cat de gros este prosopul respectiv, cu cat prosopul respectiv este mai greu cu atat el va fi mai bun absorbant, iar aceste prosoape sunt ideale pentru baie.

Daca am ajuns la concluzia ca un prosop bun trebuie sa fie neaparat din bumbac, trebuie sa stim totusi ca exista si prosoape mult mai superioare decat cele din bumbac si anume, prosoape bambus sau prosoape din bumbac egiptean, acestea mai sunt numite si spuma prosoapelor.

Aceste prosoape se diferentiaza de celelalte prosoape prin fibrele lungi de bumbac din care sunt confectionate, totodata pe langa lungimea fibrelor acestea sunt si mai groase fiind mult mai catifelate la atingere si mult mai bune absorbante.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand mergem sa cumparam prosoape.

Be the first to comment on "Ce trebuie sa stim despre prosoapele noastre de baie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*