Cum sa-ti salvezi relatia de cuplu in 3 pasi simpli

pasi

Desi ne este greu sa realizam acest lucru, anumite cupluri ce sunt de parere ca relatia in care sunt implicate este pe sfarsite incearca sa faca orice pentru a o salva insa nu isi dau seama ca tot ceea ce fac este sa tina evidenta a cine pierde ori castiga o cearta.

Cum putem sa salvam o relatie? Cea mai buna metoda ar fi sa purtam o discutie deschisa cu partenerul de viata si sa ne dam seama impreuna care este adevarata problema ce perturba viata de cuplu. Iar daca lucrurile clasice nu merg, e timpul sa te gandesti si la alte variante.

1. Lasa trecutul in urma

Daca la fiecare cearta in cuplu sunt aduse in discutie problemele vechi, lucrurile nu se vor rezolva niciodata, ba mai mult, lucrurile se vor eroda in continuare.

Pentru a salva relatia este important sa de deschizi catre nou, catre pasiuni noi, catre moduri alternative de relaxare precum Masajul Erotic la Amazonia.

2. Nu iti sufoca partenerul

Exista cupluri in care ambii parteneri lucreaza in acelasi loc, petrecandu-si astfel intregul timp impreuna. Intr-o relatie precum aceasta, nu avem cum sa realizam valoarea celui de langa noi pentru ca este tot timpul acolo, dar nici valoarea pe care o are timpul petrecut doar pentru noi insine.

Cuvantul cheie pentru salvarea unei relatii este echilibrul. Nu este bine sa ne ‘sufocam’ reciproc intr-o relatie pentru ca astfel nu vom face altceva decat sa amplificam energiile negative din intimitatea propriului camin.

Daca esti barbat poti sa te relaxezi si altfel si poti incerca de exemplu masaj erotic in Bucuresti.

  1. Asculta activ

Comunicarea este un factor esential pentru relatiile de orice tip. Important este ca atunci cand comunicam trebuie nu doar sa ne exprimam clar, ci mai ales sa stim sa ascultam. Asadar, daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata cu adevarat, vom reusi sa ii intelegem mai bine nevoile si dorintele.

Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata, vom sti la ce reactioneaza pozitiv. Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata vom rezolva problemele ce ne afecteaza relatia. Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata, iar el reuseste sa faca acelasi lucru, ne vom salva viata de cuplu si vom readuce armonia in traiul in doi.

  1. Alege terapia prin relaxare, nu discutii interminabile

Mai devreme am vorbit despre masaj si ti-am recomandat Amazonia. Ce trebuie sa stii.

Amazonia e singurul salon de masaj erotic de ZI. Mai mult decat atat, e singurul masaj care practica preturi mai mici in weekend decat in timpul saptamanii.

In plus, pentru ca astfel de cursuri nu se fac de catre oricine, persoanele care lucreaza aici pot dialoga inteligent cu clientii atat in limba romana cat si in limbi de circulatie internationala.

Incearca experienta si vei reusi sa iti salvezi relatia.

Be the first to comment on "Cum sa-ti salvezi relatia de cuplu in 3 pasi simpli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*