La ce îți folosește, de fapt, asigurarea internațională de sănătate?

familie

Asigurarea de sănătate este un produs tot mai solicitat e de români.

Unul dintre principalele motive este că aceștia înțeleg faptul că accesul la servicii medicale de calitate nu este sinonim cu „prețuri reduse”. În cazul copiilor, spre exemplu, un control pediatric de rutină la de 150 RON, pe când unul de specialitate depășește suma de 250 RON.

Când vine vorba de situații mai grave care implică tratamente complexe, costurile depășesc ușor suma unui salariu mediu pe economie, iar accesul la furnizorii medicali privați nu este acoperit de o asigurare medicala de Stat.

Expații, la rândul lor, se confruntă cu prețurile colosale ale serviciilor medicale în Europa, atunci când decid să se stabilească în altă țară. În Elveția, Germania sau Marea Britanie, costurile unui simplu consult medical preventiv pot ajunge și la 100 – 150 de euro/pacient.

În cazul turiștilor, Biroul „Foreign and Commonwealth” din Marea Britanie, afirmă că 24% dintre turiști nu dețin niciun tip de asigurare de sanatate care poate fi folosită în timpul călătoriilor. Totodată, 78% dintre turiștii din UE recunosc faptul că nu și-ar putea permite să plătească pentru îngrijire medicală în timpul vacanțelor, astfel că asigurarea medicală internațională devine cea mai bună alegere și pentru ei.

Un astfel de plan poate fi accesat în întreaga lume, pentru o gamă largă de servicii medicale de la furnizori de top, la alegerea pacientului. Cel mai mare avantaj al asigurării medicale internaționale este că poate fi folosit de persoana care o deține în toate cele trei cazuri menționate mai sus (în vacanță, în țara de domiciliu sau în țara în care alege să se mute în altă țară), pentru exact același cost.

Totodată, planurile de asigurare medicala internationala pot avea o acoperire între 500.000 și și 3 milioane de euro/an și pot fi folosite de întreaga familie.

Pentru ce poți utiliza polița de asigurare medicală internațională?

  • Control medical de rutină
  • Intervenții chirurgicale complexe
  • Spitalizare
  • Tratament medical în ambulatoriu
  • Analize de laborator și investigații multidisciplinare
  • Prevenție și tratament pentru cancer sau alte boli cronice
  • Transplant de organe şi măduvă.

Ce servicii sunt incluse în polița de asigurare internațională de sănătate?

MediHelp România, lider pe piața asigurărilor internaționale de sănătate oferă pentru localnici, turiști și expați planuri de asigurare cu acoperire anuală de până la 3,000,000 de euro.

Investiția într-un plan de asigurare medicală internațională variază între între 2 și 7 euro pe zi, în funcție de complexitatea poliței, iar planurile pot fi utilizate de întreaga familie.

Be the first to comment on "La ce îți folosește, de fapt, asigurarea internațională de sănătate?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*